×

Üzenet

The course is canceled.

2 days long Agile Coach training for Scrum Masters

Kezdés dátuma:
2019.08.30, 09:00
Befejezés dátuma:
2019.08.31, 17:00
Kód:
AC-03
Képzés díja:
70 000 Ft
Helyszín:
Cooper Center II. Irodaház Budapest, XIII.kerület, Lehel út 61.
Szint:
-
Elérhető helyek:
9 / 9
Oktató:

Képzési Információk

Attention, please: This Training course in August will only be held in English! If you prefer Hungarian course, please choose this training course in July or September.

Figyelem! Ez az augusztusi tréning kizárólag angolul lesz tartva! Ha magyar nyelvű képzésre szeretne jelentkezni, kérjük, válassza a júliusi vagy szeptemberi képzésünket.

Az EntSol Informatikai Oktatások 2 napos Agile Coach képzése úgy véljük, hiánypótló a magyar informatikai piacon.

Agile Coach képzés Agile Coach képzés tematika

 

Arra vállalkozunk, hogy a legalább 1 éve Scrum Masterként dolgozó vagy Scrum Masteri végzettséggel rendelkező szakemberek számára adjunk olyan átfogó képzést, mely révén felkészülhetnek az Agilis Coach szerepkörre egy agilis transzformációs projektben.

Nem rendelkezik Scrum Master végzettséggel, de szeretne a jövőben Scrum Masterként dolgozni? Jelentkezzen még ma 2 napos Scrum Master képzésünkre!

  • Mi is ténylegesen a feladata egy agilis transzformációt elősegítő szakembernek?
  • Milyen kompetenciákkal kell rendelkeznie?
  • Milyen IT és soft skillekkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy sikeresen tudjon vezetni egy agilis átalakulást Milyen technikai jártassággal kell rendelkezni a legnépszerűbb agilis projektmenedzsment szoftverekben - Jira, Confluence?

Ezekre a kérdésekre kapnak választ az Agile Coach képzés résztvevői, mind átfogó elméleti képzés, mind valós projekt helyzet-szimulációk révén.

A képzést tartó Miterliné Kovács Edit Certified Scrum Coach, Certified Scrum Master és Certified Product Owner. Edit jelentős tapasztalattal rendelkezik agilis transzformációban: az elmúlt 8 évben számos agilis projektet vezetett, kis Scrum csapatoktól kezdve nagy, multinacionális, virtuális, skálázott agile csapatokig, telekommunikációs, légiközlekedési, banki területen. Ezáltal hiteles oktatója e témának, hiszen nem csupán átfogó elméleti tudással rendelkezik az agilitás terén, hanem gyakorlati szakember is, aki mindezen tudást átadja a résztvevőknek az Agile Coach képzés keretében.

Az agilis módszertani ismereteken felül olyan fontos soft skilleket is el kell sajátítania az Agile Coach-nak, mint Tréneri és Facilitátori készségek, hiszen az Agile Coach sok belső oktatást, tréninget kell, hogy tartson, továbbá számos eseményt, ceremóniát kell, hogy levezessen, pár főtől akár több tíz vagy száz fős csoportok számára.

Az Agile Coach ezen felül kell, hogy rendelkezzen hatékony Konfliktus-kezelési eszközökkel, valamint járatos legyen az egyéni és Team-Coachingban, legalább alap szinten.


  A 2 napos képzés Tematikája:

Scrum, Kanban, ScrumBan, Lean keretrendszerek és nagy, skálázott agilis transzformációk keretrendszere: Disciplined Agile Delivery, Scaled Agile Framework (SAFe), Spotify Framework. Projekt szimulációban a megszerzett Scrum Master tudás alkalmazása.

Jira és Confluence alapismeretek: Projektek felállítása Confluence-ben, Product Backlog és Sprint Backlog kezelése Jira-ban, Epic - User Story - Subtask szinten, Jira riportok, metricek

Soft-skill erősítés: Hatékony facilitálás, konfliktuskezelés, csapattagok tréningelése, Team Coaching alapok.  

A 2 napos Agile Coach képzésre mindazokat várjuk, akik már rendelkeznek minimum 1 év Scrum Masteri gyakorlattal vagy Scrum Masteri végzettséggel.

 

 

 


Kategória