E-Learning Képzések Online Vizsgával

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel köszöntjük honlapunkon.

Konzulens cégünk 5 éve van jelen a magyar informatikai piacon. Az EntSol Hungary Bt. fő profilja az Agilis Szervezetfejlesztési Tanácsadás és Agilis Projektmenedzsment képzés.

Képzéseink a nemzetközi standard-ek szerint vannak felépítve, a tematikát a Scrum Allience-nél végzett, hazai és nemzetközi agilis átalakulásokat vezető szakemberünk, Miterliné Kovács Edit állította össze. Edit olyan cégeknél vezetett agilis transzformációs projekteket, mint a német Lufthansa és Magyarország legnagyobb bankja, az OTP Bank Nyrt. Jelentős tapasztalatára támaszkodva sok-sok gyakorlati példával teszi színessé az oktatásokat.

Ugyancsak Edit alkotta meg az itt, e blokkban megvásárolható Agilis e-learning anyagokat is, amelyek segítségével bárki felkészülhet önállóan a Scrum Master online vizsgára és az Agile Transformation Leader online vizsgára.

A Scrum Master servant leaderként nélkülözhetetlen segítője az agilis csapatoknak, míg az Agile Transformation Leader (korábbi nevén Agile Coach), agilis szervezetfejlesztőként a cégek vezetőit segíti az agilis transzformáció útján.

A képzést mindenképp a Scrum Master képzéssel érdemes kezdeni. Ez az alapja annak, hogy ki-ki eldönthesse, megáll-e itt, vagy megy tovább az Agile Transformation Leader területre, hozzá tanulva a Design Thinkinget, az Agilis Szervezetfejlesztést és az elvárt Agile Coach Kompetenciákat.

Mind a Scrum Masteri, mind az Agile Transformation Leader képzésünk online vizsgával zárul, amely magyar nyelven tehető le, az angol terminológiát megtartva (nem magyarosítjuk sem a képzési anyagban, sem a vizsgában a szakkifejezéseket). A vizsgát minimum 60 %-ra kell teljesíteni. A további részletekért kérem, olvasson tovább.

elearning

 

Online Agilis Vizsgák E-Learning felkészítő anyaggal

 

 

Kérjük, válasszon kedvező árú E-Learning képzéseink közül, majd jelentkezzen a képzés elvégzésére, a Jelentkezés gombra kattintva.

Amikor feljelentkezik egy képzésre, banki átutalással tudja rendezni a díjat, a válaszlevélben megadott számlaszámra történő utalással.

A fizetést követően kap egy automatikusan generált levelet, amely tartalmazza az E-Learning tananyaghoz való hozzáférést biztosító linket és jelszót, valamint az online vizsga teszt linkjét.

Az E-Learning anyag elvégzését követően akár azonnal leteheti az online vizsgát. A 30 kérdésből álló tesztet minimum 60 %-ra kell teljesíteni. Minden helyesen megválaszolt kérdés 1 pontot ér, azaz 18 pont a minimum, amelyet el kell érnie.

A képzési anyag 3 hónapig áll az Ön rendelkezésére.

A képzési anyag videóit érdemes 540p felbontással nézni és hallgatni, mert így kisebb sávszélesség esetén is jó minőségben tekinthetők meg a videóanyagok.

Szeretettel várjuk E-Learning képzéseinken, egyúttal eredményes online vizsgázást kívánunk Önnek.

A részletes tematikákat itt tekintheti meg:

KÉPZÉSEINKET HAMAROSAN KIÍRJUK, ADDIG SZÍVES TÜRELMÜKET KÉRJÜK. 

Képzési naptár

október, 2020
HKSzeCsPSzoV
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8

Következő képzéseink