Adatvédelmi nyilatkozat

Az EntSol Hungary Bt, mint a www.entsol.hu oldal üzemeltetője ezúton kijelenti, hogy tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot.
A EntSol Hungary Bt. működése közben a felhasználótól tudomására jutott, illetve valamely tanfolyamra történt jelentkezés során a következő törvények, rendeletek és ajánlások betartásával és figyelembe vételével jár el:
Személyes adatok gépi feldolgozásáról szóló 1998. évi VI. tv.
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv.
2001. évi XL. törvény a hírközlésről, VIII. fejezet
A Kormány 253/2001. (XII.18) Korm. rendelete a hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító kijelzés és hívásátirányítás szabályairól
Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény ide vonatkozó rendelkezései
A EntSol Hungary Bt.. kötelezettséget vállal arra, hogy a honlap használata közben a látogatókról, regisztrált felhasználóktól és a tanfolyamok hallgatóitól gyűjtött adatokat, információkat teljes körű titoktartással kezeli, nyilvánosságra nem hozza, és nem tárolja az adatok tulajdonosának beleegyezése nélkül.
Honlapunk látogatóiról automatikusan generálódó információkat gyűjtünk: látogatás időpontja, megtekintett oldalak, ám ezen adatokat kizárólag honlapunkkal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel. Az adatokat a feldolgozás után megsemmisítjük.
A regisztrációs adatok kizárólag az oktatáshoz kapcsolódó kérések teljesítését, azok megerősítését, nyomon követhetőségét szolgálják. A törvényi előírásoknak megfelelően az érintetteknek, azaz a EntSol Hungary Bt.. regisztrált felhasználóinak, a tanfolyamok hallgatóinak joguk van tájékoztatást kérni adataikról, és kérhetik azok megváltoztatását, illetve törlését a rendszerből.
A jogosulatlan személy által történő hozzáférés és nyilvánosságra hozatal megakadályozása, az adatok pontosságának biztosítása és megőrzése valamint a teljes körű adatfelhasználás érdekében, a EntSol Hungary Bt. a legmegfelelőbb fizikai, elektronikus és műszaki eszközökkel és módszerekkel őrzi és biztosítja a regisztrált felhasználótól tudomására jutott minden információt.
További kérdések, panaszok kezelésében a EntSol Hungary Bt. nyújt tájékoztatást: iEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Képzési naptár

október, 2020
HKSzeCsPSzoV
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8

Következő képzéseink