Agilis Projektmenedzsment és Követelményelemzés

 

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel köszöntjük honlapunkon.

Konzulensi cégünk 5 éve van jelen a magyar informatikai piacon. Az EntSol Hungary Bt. elsősorban Agilis Szervezetfejlesztési Tanácsadásra és  Agilis Projektmenedzsment Képzésekre szakosodott. 

Scrum Master képzésAgile Coach képzés

 

AGILIS KÉPZÉSEK minden szinten: 

 

Scrum Master képzés

Agile Transformation Leader képzés

Product Owner / Agile Requirements Analyst képzés 

 

Képzéseink a nemzetközi standard-ek szerint vannak felépítve, a tematikát a Scrum Allience-nél végzett, hazai és nemzetközi agilis átalakulásokat vezető szakemberünk, Miterliné Kovács Edit állította össze.

Edit olyan cégeknél vezetett agilis transzformációs projekteket, mint a német Lufthansa és Magyarország legnagyobb bankja, az OTP Bank Nyrt. Jelentős tapasztalatára támaszkodva sok-sok gyakorlati példával teszi színessé az oktatásokat. 

Ajánlott oktatásaink: Scrum Master képzés, Agile Transformation Leader képzés, Product Owner / Agile Requirements Analyst képzés.
A Scrum Master servant leaderként nélkülözhetetlen segítője az agilis csapatoknak, míg az Agile Transformation Leader (korábbi nevén Agile Coach), agilis szervezetfejlesztőként a cégek vezetőit segíti az agilis transzformáció útján.
Az Agile Requirements Analyst pedig az agilis működésben hidat képez a Business és az IT között, mivel mindkét fél számára érthető módon fogalmazza a fejlesztési követelményeket. Gyakran ő tölti be a Scrum Product Owner szerepét.

A képzést mindenképp a Scrum Master képzéssel érdemes kezdeni. Ez az alapja annak, hogy ki-ki eldönthesse, megáll-e itt, vagy megy tovább az Agile Transformation Leader területre, hozzá tanulva a Design Thinkinget, az Agilis Szervezetfejlesztést és az Agile Coach Kompetenciákat.

Mind a Scrum Masteri, mind az Agile Transformation Leader képzésünk, valamint a Product Owner / Agile Requirements Analyst képzés  online vizsgával zárul, amely magyar nyelven tehető le, az angol terminológiát megtartva (nem magyarosítjuk sem a képzési anyagban, sem a vizsgában a szakkifejezéseket). A vizsgát minimum 60 %-ra kell teljesíteni. 

Képzéseink kizárólag online és e-learningben érhetőek el.

Az online videókonferenciás képzés technikai hátterét a Zoom online konferencia szoftverrel biztosítjuk, Önnek csak csatlakoznia kell a meetinghez. A szoftver használata az Ön számára ingyenes. Egy minimum 2 Mb sávszélességű internet kapcsolatra van csupán szüksége a képzésen való részvételhez, és opcionálisan egy webkamerára, ha szeretne videón csatlakozni.

Ez a szoftver lehetővé teszi, hogy minden résztvevő láthassa egymást a konferencia meeting közben, beszélni tudjon a többi résztvevőhöz és az oktatóhoz, valamint az oktató meg tudja osztani a képernyője tartalmát a résztvevőkkel. Ön úgy is dönthet, hogy nem kapcsolja be kameráját (ha van a számítógépén), és csak audio módban dolgozik együtt.

Az Online oktatásnál a tananyagot  előre megküldjük Önnek e-mailben, így Ön otthona kényelmében és  biztonságában vehet részt képzéseinken.  

A 2 napos online hétvégi képzés időbeosztása követi a normál tanfolyami beosztást: 8.45-kor várjuk Önöket az online térben vagy a teremben, 9.00 órakor kezdünk, 90 percenként 15 perc szünetet tartunk, 12.15 - 13.00 között ebédidőt, délután ismét 15 perc szünetet, 16.30-kor pedig végzünk. A projektszimulációt a csapat együtt végzi.

A hétvégi képzéseken túl hétköznap esti, 4 x 4 órás online, videókonferenciás képzéseket is indítunk hétfői és csütörtöki napokon, 19:00 - 22.00 óra között. Kérjük, figyelje honlapunkat és jelentkezzen fel a képzésekre.

A képzést követő 3 napon belül lehetősége van online vizsgázni. Minimum 60 %-os teszteredmény esetén angol nyelvű Certificate-t állítunk ki, amelyet e-mailben, A4-es formátumban küldünk ki Önnek, nyomtatható változatban.  A számlát a szamlazz.hu rendszeréből, e-mailben küldjük ki Önnek.

Szeretettel várjuk Önt online, videókonferenciás formában képzéseinken.

Bármely kérdés esetén kérjük, írjon az info@entsol.hu címre, vagy hívjon bennünket központi számunkon.Tel: +36 30 7 836 836

KÉPZÉSEINKET HAMAROSAN KIÍRJUK, ADDIG SZÍVES TÜRELMÜKET KÉRJÜK.

 

Aktuális tanfolyam kategóriák

Képzési naptár

október, 2020
HKSzeCsPSzoV
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8

Következő képzéseink